Lidt om mig

Lidt om mig

Jeg belv i 1989 uddannet pædagog og har i den tid arbejdet både med udviklingshæmmede, været souschef i en bh og arbejdet som ressource pædagog i børnehaver. I 2015 blev jeg, efter 2,5 års studie, uddannet kranio-sakral terapeut. I september 2018, tog jeg den store beslutning at blive selvstændig. Jeg kan nu koncentrere mig mit arbejde som behandler og mit lille Galleri. Jeg bor med min mand på den skønne Limfjordsø Fur, som er omgivet af den smukkeste natur og derfor en naturlig inspirationskilde i mit arbejde med leret.

Jeg har gennem mange år afprøvet mine kreative sider gennem bl.a. akvarel, decoupage og oliemaleri, og i de senere år er raku-brænding også kommet til. Jeg benytter min erfaring fra de forskellige udtryksformer til at skabe nye unikke sammensætninger bl.a. i ikonerne.


Børnene er flyttet hjemmefra, så nu er der god tid til fordybelse i mit værksted.

Jeg elsker at stå og arbejde i mit værksted, hvorfra jeg har den dejligste udsigt til haven og marken bagved. Når jeg har åbent, vil jeg mange gange også stå og arbejde, da galleri og værksted hænger sammen.